Πίσω

Η μεγάλη σας μέρα ξεκινά από εδώ.Δωρεάν μεταφορικά, για παραγγελίες άνω των 150€ και έως 4kg.

  1. Η μακέτα σας παραδίδεται εντός 3 εργάσιμων ημερών από την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Αν ζητήσετε αλλαγές στη μακέτα σας, κάθε κύκλος δοκιμών απαιτεί επιπλέον 48 ώρες.
  2. Θα χρειαστεί να ελέγξετε και να εγκρίνετε όλα τα στοιχεία σας πριν η παραγγελία σας μπορέσει να ξεκινήσει την παραγωγή. Η παραγγελία σας μπαίνει στην παραγωγή μόλις εγκρίνετε τη μακέτα σας.
  3. Η παραγγελία σας αποστέλλεται με τα ΕΛΤΑ ΠΟΡΤΑ – ΠΟΡΤΑ εντός 15 εργάσιμων ημερών. Θα λάβετε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κωδικό voucher για να ελέγχετε την πορεία της παραγγελίας σας μέχρι να φτάσει στην πόρτα σας.

Αφού σταλεί η τελική μακέτα θα πρέπει να γίνεται από τον πελάτη λεπτομερής έλεγχος για πιθανά ορθογραφικά λάθη ή λάθη στις προδιαγραφές (π.χ. ποσότητα, χρώμα εκτύπωσης, επιλογή κωδικού, αξεσουάρ). Μετά την τελική έγκριση του πελάτη δεν φέρουμε καμία ευθύνη.

Μπορείτε να γράψετε τις αλλαγές που θέλετε στο πλαίσιο για τα αιτήματα σχεδιασμού και εμείς να σας απαντήσουμε για τυχόν αλλαγές κοστολόγησης.

Φυσικά και μπορούμε, επικοινωνήστε μαζί μας ή στείλτε μας email με το σχέδιο σας.

Το κείμενο για την δεξίωση μπορεί να εκτυπωθεί στο προσκλητήριο σας χωρίς επιπλέον επιβάρυνση.

Αν θέλετε όμως να δώσετε με μια ελάχιστη χρέωση περισσότερο κύρος στο γάμο σας εκτυπώνουμε στην ίδια ποιότητα χαρτιού με το προσκλητήριο σας κάρτες δεξίωσης.

 

Συνήθως τα email φθάνουν σχεδόν αμέσως μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Σε περίπτωση που δεν λάβατε άμεσα email επιβεβαίωσης ελέγξτε αν είναι σωστά τα στοιχεία του λογαριασμού email που μας δώσατε. Επίσης ελέγξτε τα προωθητικά email και την ανεπιθύμητη αλληλογραφία. Αν εξακολουθεί το πρόβλημα επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310 222 341.

Εάν η φωτογραφία σας φαίνεται θολή, αλλά δεν λάβατε προειδοποίηση χαμηλής ανάλυσης, μπορεί να οφείλεται στη συμπίεση του αρχείου εικόνας κατά τη φόρτωση της σελίδας. Μόλις εκτυπωθεί, το σχέδιό σας θα είναι πιστό στην ανάλυση του αρχείου σας.

Σημειώστε ότι το τελικό έντυπο προϊόν μπορεί να διαφέρει ελαφρώς από τα χρώματα που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα μας.

Για να αποφύγετε προειδοποίηση χαμηλής ανάλυσης:

Για μια κάρτα 13x19 οι διαστάσεις της φωτογραφίας σας πρέπει να είναι τουλάχιστον 1500 x 2100 pixels.

Το τελικό έντυπο προϊόν μπορεί να διαφέρει ελαφρώς από τα χρώματα που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα μας. Το σχέδιο σας θα φαίνεται πιο φωτεινό στην οθόνη σας από ό,τι θα εμφανιστεί όταν εκτυπώνεται σε χαρτί.

Επιπλέον, ορισμένα χρώματα ενδέχεται να μην αναπαράγονται καλά όταν εκτυπώνονται σε χαρτί. Για παράδειγμα, πολύ φωτεινά και έντονα χρώματα, ειδικά νέον, θα εκτυπωθούν λιγότερο ζωντανά από αυτά που εμφανίζονται στην οθόνη σας.

 

Αν είστε κάτοικος της Θεσσαλονίκης ή της ευρύτερης περιοχής υπάρχει η δυνατότητα να δείτε δείγματα στο κατάστημα μας Βασιλέως Ηρακλείου 41 στην πλατεία Αριστοτέλους.

 

Μπορείτε να μας στείλετε το ξενόγλωσσο κείμενο και να το εφαρμόσουμε στο προσκλητήριο σας χωρίς επιπλέον επιβάρυνση.

Μπορείτε να γράψετε στα σχόλια της παραγγελίας ότι επιθυμείτε να κοπεί τιμολόγιο. Σημειώστε στο ίδιο πεδίο και τα στοιχεία σας (ΑΦΜ, ΔΟΥ, Επάγγελμα κτλ).

 

Φυσικά και μπορείτε. Επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 2310 222 341 ή στείλτε μας email στο [email protected].

Ναι, μπορείτε. Δημιουργήστε ένα αρχείο Excel με την εξής σειρά

  1. Εισάγετε στην στήλη 1 τον ειδικό τίτλο (πχ. Αξιότιμη Οικογένεια)
  2. Εισάγετε στην στήλη 2 τα ονόματεπώνυμα που θέλετε να εκτυπωθούν.
  3. Αποθηκεύστε το υπολογιστικό φύλλο σε συμβατή μορφή (.xls, .xlsx ή .csv)

Εάν δεν είστε σίγουροι για τον αριθμό τεμαχίων της παραγγελίας σας, κάποιες κάρτες μπορούν να εκτυπωθούν κενές.